Informatie

Fysiotherapie Midden Veluwe

Ons Fysiotherapie team heet u van harte welkom, wij zijn gevestigd in Garderen, Uddel, Elspeet en Voorthuizen. Op onze locaties vindt u een professionele fitnessruimte en ruime behandelkamers waar onze fysiotherapeuten uw klachten kunnen behandelen. Fysiotherapie Midden Veluwe heeft diverse specialisaties, o.a.: manuele therapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie, sportfysiotherapie en oedeemtherapie.

Sinds begin 2010 zijn wij gevestigd in het gezondheidscentrum Medisch Centrum Garderen. In het gezondheidscentrum zijn naast ons team ook huisartsen, praktijkondersteuner, diëtiste en een psycholoog aanwezig. Het gezondheidscentrum is gevestigd aan de Oud Milligenseweg 34.

Vanaf half oktober 2011 hebben wij onze deuren geopend aan de Uttilochweg 6 in Uddel.
Sinds januari 2013 zijn wij gevestigd in het Kulturhus in Elspeet en per 1 januari 2014 zijn wij gestart aan de Gaffel 2 in Voorthuizen (huisartsen praktijk de Kromme Akker). Vanaf 2015 hebben wij een fraaie fitness/oefenlocatie aan de van de Berglaan 34 in Voorthuizen (Nieuw Avondrust)

In december 2017 zijn wij verhuisd vanuit het Kulturhus naar de Apeldoornseweg 25 in Elspeet.

Ons team bestaat uit 17 fysiotherapeuten met diverse specialismen. Onze specialisaties zijn: manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en Mensendieck oefentherapie. Tevens hebben wij een sportinstructeur in dienst die u in Uddel goed kan begeleiden tijdens het sporten tijdens de vrije inloop. Zowel in Garderen, Uddel, Elspeet en Voorthuizen beschikken we over een zeer ruime, goed geoutilleerde fitnessruimtes waar u onder deskundige leiding kunt komen sporten.

Uddel en Elspeet  bieden tevens de mogelijkheid tot vrije inloop!